Fairhaven House

RESIDENTIAL

FAIRHAVEN, VICTORIA, AUSTRALIA

A beach house nestled in to the edge of the Angahook State Park Reserve. A timber clad ‘drum’ defines the internal living spaces, bisected with a generous deck on the upper and lower levels. Circulation occurs throughout the external spaces encouraging a sense of engagement with the natural surroundings.

Design team:  Nicholas Byrne, Rob Knight, Fiona Newman.  A collaboration with Clinton Murray Architects, lead architect Clinton Murray.

Photography by Shannon McGrath

Contact

Tele:                         (03) 9191 0971

General:                info@byrnearchitects.com.au

Press:                      press@byrnearchitect.com.au

Employment:     jobs@byrnearchitects.com.au

 

Melbourne Office

10 Wellington Pde. East Melbourne 3002

Byron Bay Office

72 Shirley Lane Byron Bay NSW 2481